Betingelser

 • For brug af tjenester og ydelser på EuTenders anvendes bestemmelserne vedrørende almindelige handels- og driftsbetingelser. Enhver undtagelse eller yderligere betingelser, med hensyntagen til almindelige handels- og driftsbetingelser, er kun gyldige hvis der kan fremlægges et skriftligt samtykke.
 • Kontraktforholde mellem EuTenders og klienterne er baseret på registrering eller handel på EuTenders' hjemmeside.
 • Brugeren forpligter sig herved til at behandle det kodeord og brugernavn, som EuTenders har tildelt ham, som værende en forretningshemmelighed, og til at sikre, at disse anvendes af en autoriseret. Alle omkostninger der sker som følge af (muligt) misbrug af disse informationer, ligger til brugerens ansvar. Brugeren accepterer hermed, at denne er bekendt med anvisningger og regler for brugen af EuTenders,og at han respekterer regler og forskrifter i forbindelse med beskyttelse af ophavsret og samtidig respekterer lovgivningen på det gældende område.
 • Tilbudd om EuTenders' tjenester er ikke bindende. EuTenders forbeholder sig al ret til at ændre tilbud, selv efter at kunden allerede har accepteret tilbuddet, hvis dette kræves af tekniske begrænsninger, eller hvis de foretagne ændringer er af mindre betydning. Funktioner i brugsanvisningen , brochurer og andre materialer er ikke bindende.
 • Brugen og adgangen til EuTenders leveres 24/7 hele året rundt, undtagen i følgende tilfælde.
 • Oplysningerne på EuTenders portalen er informativ og er ikke beregnet til officielle aktiviteter eller investeringsaktiviteter.
 • EuTenders portaln påtager sig intet ansvar i tilfælde af manglende levering af offentlige udbud, hvis de ikke indgår i EuTenders portal database. EuTenders portalen er ikke ansvarlig for eventuelle forretningsmæssige skader.
 • Det er forbudt at downloade, afskrive, videresælge eller anvende oplysningerne på EuTenders portal til kommercielle formål uden en given tilladelse.
 • Abonnementet for EuTenders tjenesten gælder i 12 måneder med mulighed for forlængelse . De bestilte varer eller kodeord kan ikke annulleres inden kontraktens gyldighed er udløbet. Prislisten indeholder prisen på abonnementet, som afhænger af antallet af søgeprofiler , lande og email-adresser.
 • For at sikre kvaliteten af EuTenders offentlige indkøbsportal forpligter brugeren sig til at overholde alle anvisninger og andre regler for brug af offentliggjort materiale på web-sider.
 • Indehaveren af ​​aktiviteten garanterer passende udstyr på deres hjemmeside, og er på ingen måde ansvarlig for eventuelle uregelmæssigheder eller ulovligheder, som måtte opstå som følge af uhensigtsmæssig udstyr eller brugers handlinger.
 • Indehaveren af ​​aktivitet forpligter sig til at beskytte alle oplysninger om kunden, som der henvises til som personoplysninger i henhold til persondataloven og andre forskrifter vedrørende beskyttelse af personoplysninger, og bortskaffe dem på en måde, og ved procedurer defineret i persondataloven.
 • Kunden kan til enhver tid anmode indehaveren af ​​aktivitet skriftligt om ikke at anvende den førstnævntes data for enhver orientering og om at slette førstnævntes personlige data fra hans personlige dataindsamling. Kunden giver hermed sin tilladelse til EuTenders portalen om at sende meddelelser og mulige reklamebudskaber .
 • A single card payment is without recurring.
 • Eutenders har en 8-dages returrets garanti. Hvis du ikke er tilfreds med din pro-bruger af en hvilken som helst grund, kan du få en fuld refundering hvis du annullerer din bruger inden for 8 dage efter aktivering. Anmod venligst om refundering på [email protected] eller brug kontaktformularen med emnet: Refunderings Anmodning
EuroTranslate d.o.o.
Kotnikova 5
1000 Ljubljana
EU-Slovenien

Tel:+386.3130.3697
Fax +386.1430.1542
ID: SI19860226

Bank info:
NLB d.d., Linhartova 3, 1000 Ljubljana, EU-Slovenien

SWIFT: LJBASI2X
IBAN: SI56 0201 1026 0528 628

EuTenders